Bijbaan | Karwei Bouwmarkten

Solliciteren binnen één minuut!

Vul je gegevens in en wij gaan direct voor je aan de slag. Mochten we een passende vacature voor je hebben nemen we snel contact met je op! 

                                                                                                                                          Solliciteer nu

Waarom een bijbaan bij Karwei?


Maak wat van je vrije tijd en kom bijklussen in de bouwmarkt met smaak! Als bijbaan bij KARWEI maak jij stijlvol wonen voor iedereen bereikbaar. Jij leert alles over styling en klussen. En dat doe je in een supergezellig en hecht team en met flexibele werktijden. Ideaal om te combineren met school, sport en je sociale leven!  

KARWEI is dé bouwmarkt voor klussen en inrichten. En met 132 vestigen door het hele land is jouw werk altijd in de buurt. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kunt combineren. En dat leren we jou! Van gordijnen tot vloeren en van meubels tot woonaccessoires: we hebben alles in huis voor de meest stijlvolle combinaties.  

Onze KARWEI-teams staan bekend om de gezellige no-nonsense sfeer. Zeggen waar het op staat, daar zijn we van. Je teamgenoten leer je snel kennen omdat je elkaar nodig hebt. Zo word je vanzelf onderdeel van een hecht team. Bij KARWEI werk je echt samen in een open, gezellig team waar iedereen zichzelf kan zijn. Flexibele werktijden

In overleg met de bouwmarkt manager bepaal jij je eigen werktijden , zodat je voldoende vrije tijd overhoud om leuke dingen te doen.

Geen kennis of ervaring nodig

Dit leren wij je zowel in de winkel als online via onze Karwei Academy


Leuke collega's

Samen met je vrienden werken is altijd leuker toch?

Afwisselende werkzaamheden

De ene dag verfmengen, vakken vullen of klanten helpen, en de andere dag bijspringen bij de kassa of servicebalie.

Bijbaan vulploegmedewerker

Het ene moment spring je als bijbaan vulploegmedewerker bij achter de kassa en weer even later sta je vakken te vullen. Voor jou is het allerbelangrijkste dat de klant tevreden de deur uitloopt met de juiste kennis en producten.

Bekijk vacatures

Bijbaan verkoopmedewerker

Welke gordijnen passen het best bij deze kleur kozijnen? Als bijbaan verkoopmedewerker help je niet alleen met praktische zaken, je geeft klanten ook het zelfvertrouwen om de klus te klaren. Daarvoor hoef je niet alle kennis al in huis te hebben. In onze Retail Academy leer je alles wat je moet weten. En kom je ergens niet uit? Dan staan er altijd collega’s voor je klaar.

Bekijk vacatures

Bijbaan kassamedewerker

Met een glimlach begroet je de volgende klant die komt afrekenen, je vraagt of hij alles heeft kunnen vinden, en beantwoordt zijn vragen terwijl je intussen zijn artikelen scant. Daarnaast help je in rustige tijden je collega’s in de winkel om de inkomende vracht te verwerken.

Bekijk vacatures

Bijbaan baliemedewerker

Als baliemedewerker ben jij in deze bijbaan het eerste aanspreekpunt voor onze klant, regel je het ruilen of terugnemen van artikelen en coördineer je de klantorders en het thuisbezorgen. Klanten worden door jou op een warme manier ontvangen, deskundig geholpen en komen graag bij jou in de bouwmarkt terug. Daarnaast help je in rustige tijden je collega’s in de winkel om de inkomende vracht te verwerken.

Bekijk vacatures

Onze mensen aan het woord...

"In het begin heb ik veel meegelopen met collega's, de ene dag op de verlichting en de andere dag op de verfafdeling. Iedere dag leerde ik dan weer iets nieuws"


"Door veel te luisteren en te doen leer je het vak, waarbij je collega's graag helpen"


"Deze bijbaan is perfect te combineren met mijn studie, hierbij werkt ik vooral in de avonden en weekenden"
Solliciteren binnen één minuut!

Vul je gegevens in en wij gaan direct voor je aan de slag. Mochten we een passende vacature voor je hebben nemen we snel contact met je op! 

                                                                                                                                 Solliciteer nu